Search Engine Optimization

img
Hogerop in de zoekmachines met zoekmachine optimalisatie

SEO of zoekmachineoptimalisatie stuwt je website naar ongekende hoogten in zoekmachines, vooral dan in Google. Belandt je webpagina op de eerste pagina van de zoekresultaten voor een welbepaalde zoekterm? Prima. Verovert hij een podiumplaats? Top, want die positie levert pas echt leads op.

SEO omvat volgende diensten

ZOEKWOORDEN ONDERZOEK
ZOEKWOORDEN ONDERZOEK
Op welke zoekwoorden wil jouw bedrijf gevonden worden? Wat is het zoekvolume? Hoeveel concurrentie bestaat er voor die zoekterm?
ON-PAGE SEO ANALYSE
ON-PAGE SEO ANALYSE
Je hebt al een website maar hij scoort geen leads? Dan wordt het hoogt tijd voor een grondige SEO analyse. Waar loopt het juist mis? En welke verbeteringen zijn er mogelijk?
LINKBUILDING
LINKBUILDING
Wat is linkbuilding? Het woord zeg het zelf, je verzamelt externe links naar een webpagina van jouw bedrijf. Google geeft bonuspunten aan backlinks, tenminste als ze betrouwbaar en relevant zijn.
Voordelen van zoekmachineoptimalisatie?
Wat is SEO? Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website vindbaar wordt voor jouw doelgroep. Dat levert alleen maar voordelen op, ongeacht de grootte van jouw bedrijf.
  • Meer verkeer naar je website
  • Verhoogde gebruiksvriendelijkheid
  • Meer (nieuwe) klanten
  • Merkbewustzijn

Businessmodel als strategie

Hoger scoren in Google is één ding maar je wilt natuurlijk wel de juiste doelgroep aanspreken. Daarom wordt een zoekwoordenonderzoek altijd afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen. Wat is het toekomstperspectief van je onderneming? Wie zijn je klanten vandaag en blijven ze dat ook morgen? Door goed te meten blijft je SEO-strategie op elk moment relevant en trek je de juiste leads aan.
img

Een vrijblijvende SEO scan van jouw website?

Benieuwd welke quick wins jouw online aanwezigheid versterken? Vul gerust het formulier in en ontvang een vrijblijvende audit voor jouw bedrijf. Of mail je gegevens naar info@woutervanmaercke.be

Bericht verzonden